У Солом'янському районі Києва стався резонансний злочин - двоє озброєних автоматами чоловіків вкрали 70 тисяч доларів.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, в столиці введено план "Перехоплення". Пограбування сталося біля фітнес-центру "Спорт Лайф". Грабіжники втекли на автомобілі Range Rover.

"Протасів, біля Спорт Лайф, двоє на авто Range Rover Supercharged АА4256, розбили скло в авто, відібрали 70000 уе, поїхали в ст Солом'янської вул. Озброєні автоматами!", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Дівчина загинула в ДТП через ожеледицю (фото)

У столичній поліції поки цю інформацію не підтвердили. За словами очевидців, грабіжники втікали від погоні з боку Бессарабської площі по бульвару Шевченка, потім намагалися втекти по Повітрофлотському проспекту.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Погоня завершилася масштабною дорожньо-транспортною пригодою на вулиці Виборзькій за участю грабіжників, патрульної машини і ще двох автомобілів. Постраждала дівчина-поліцейська, її відвезла швидка допомога. Злочинцям вдалося втекти з грошима.