У Києві складено протоколи на більш ніж 400 підприємств, які не прибирають свої території від снігу. Порушників оштрафують на загальну суму понад 680 тисяч гривень.

Водночас міські інспектори фіксують збільшення кількості комерційних структур, які за останню добу забезпечили прибирання територій. Про це повідомив заступник голови міськдержадміністрації Петро Пантелєєв, пише ТСН.

"З комерційними підприємствами Київ поступово вибудовує цивілізовані європейські відносини. І все більше столичних підприємств виходять прибирати сніг", - повідомив Пантелєєв. За його словами в Києві працює десять мобільних груп, які контролюють прибирання як комунальних, так і приватних установ.

Нагадаємо, в ГСЧС обіцяють сильні снігопади та хуртовини в Україні до Водохреща. За прогнозами Гідрометцентру, 17-19-го січня, у зв'язку з переміщенням активного циклону, очікуються складні погодні умови в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Читайте також: Сильний снігопад залишив без електрики 81 населений пункт

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Снігопад викликав великі транспортні проблеми в столиці. Метро через негоду перевели на посилений режим роботи. Вранці на в'їздах до Києва перекривали рух вантажівкам, однак станом на 11 годин пропуск великогабаритних авто відновлений.