У Івано-Франківську передали техніку з державної компанії "Газ України" Міністерству інфраструктури та Службі безпеки України. Після ремонту та модернізації автомобілів і тракторів їх відправлять в зону АТО, повідомляють в прес-службі "Газу України".

Для армії передадуть 174 машини. Серед них мікроавтобуси, вантажівки, трактори, пересувні електростанції. Частину мікроавтобусів переобладнають за рахунок держави на швидкі допомоги.

"Це хороша ініціатива. Мікроавтобуси УАЗ добре підійдуть для зони АТО. Вони мають повний привід, через це добре долають бездоріжжя. Двигуни цих машин не вибагливі, їм підходить пальне будь-якої якості. В УАЗів немає складної електроніки, яка може підвести у відповідальний момент", - говорить експерт з підбору автомобілів Сергій Таран.

Матеріал за темою Чому машина "Азова" влетіла в авто Порошенка

В зону АТО передадуть техніки на суму 9 млн 300 тис. грн.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вантажівки на війні завжди потрібні. Це універсальний транспорт. На ньому можна і людей перевозити, і продовольство. Правда, це російські машини, тому їхні ходові якості залежатимуть від проведенного державою ремонту. Якщо ремонт і модернізація будуть якісними, транспорт не підведе на війні", - каже експерт.