Президент Петро Порошенко нагородив медаллю "Захисник Вітчизни" більше 3,5 тисяч військових, які брали участь у АТО на Донбасі і отримали поранення.

В указі глави держави йдеться про те, що така нагорода присвоюється 3181 військовослужбовцю Збройних Сил , 239 співробітникам Державної прикордонної служби та 44 працівникам Служби безпеки.

Читайте також: На мітингу у Харкові побилися активісти

Також президент вручив ювілейну медаль "70 років перемоги над нацизмом" шістнадцятьом українським ветеранам Другої світової війни. Петро Порошенко подякував кожному і запевнив, що прапор Перемоги, який вони несли 70 років, зараз в надійних руках українських солдатів і офіцерів.

Нагороди вручив перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук. Незабаром такі нагороди отримають ветерани Другої світової війни по всій Україні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні Петро Порошенко поклав квіти до пам'ятного меморіалу в Алеї Слави в Києві та вшанував пам'ять загиблих солдат.