У найближчі дні в Україні збережеться тепла погода, лише у західних областях через переміщення прохолодного повітря, пройдуть грози. Вже до четверга дощі пройдуть по всій території країни.

13 травня погоду в багатьох областях визначить зона зниженого тиску. Вдень у західних, Житомирській, Вінницькій областях та на крайньому сході пройдуть короткочасні дощі, часом варто чекати грози.

Температура у переважній більшості областей вночі становитиме 7-12 градусів, вдень 20-25, а в західних областях 16-21. У Києві - без опадів, температура вночі - 9-11 градусів, вдень - 21-23 градусів.

Четвер пройде без істотних опадів, вдень на більшій частині території відбудуться короткочасні дощі, місцями грози. Температура повітря становитиме 7-12 градусів, вдень 17-22 градусів, на Прикарпатті 13-18; на півдні вночі 10-15, вдень 20-25 градусів.

А температура води в Чорному та Азовському морях складе 13-18градусов, у Дніпрі біля Києва 15 градусів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще