Вчора у місті Золотоноша Черкаської області відбулось судове засідання, на якому пенсіонер облив себе бензином та підпалив на знак протесту. Про це повідомляє прес-служба МВС.

На суді розглядали питання про встановлення межі земельної ділянки.

У ході засідання 62-річний відповідач відмовився надати доступ учасникам процесу та залученим спеціалістам до земельної ділянки, щоб ті встановили її кордони. Потім чоловік облив себе бензином та підпалив. Він обпік собі 60% тіла. Постраждалого доправили в реанімаційне відділення обласної лікарні.

За такий вчинок міліція завела на 62-річного чоловіка кримінальну справу. Його можуть позбавити волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що 14 травня у Вінницькій області госпіталізували 59-річного з опіками. Він намагався покінчити життя самогубством, обливши себе бензином і підпаливши.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Матеріал по темі: Епатажному активісту Femen відрізали пальці