Командир 90-го батальйону 81-ї бригади Олег Кузьміних, звільнений напередодні з полону, почав кульгати. Про це розповів брат комбата Сергій Кузьміних в ефірі Громадське ТБ.

"Коли його брали в полон, нога не була пошкоджена. Це слова навіть тих хлопців, з якими вони разом нпотрапили у поло. Навіть на тих відео, знятому "днровськими" каналами 20 січня - там чітко видно, що Олег ще добре ходить. Зараз Олег кульгає , йому важко ходити ", - зазначив брат комбата.

Читайте по темі: Звільнений командир кіборгів отримав орден "За мужність"

Крім того, за словами Сергія Кузьміних, в полоні його братові знадобилися гроші.

"Був такий факт вимоги грошей - я передавав певну суму грошей. Олег подзвонив і попросив передати певну суму грошей і я передав. Для викупу сума була маленька, для благ - велика, але не величезна", - зазначив він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Як повідомлялося, кіборг Кузьміних закликав військових бути вірними присязі. Вчора президент України вручив йому орден і подякував за проявлену мужність