Автомобіль із кримської реєстрацією ледь не спровокував дорожньо-транспортну пригоду в Києві. Причиною цього став навігатор, яким користувався водій.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook. Інцидент стався на столичному масиві Харківський. Водій автомобіля Skoda намагався дістатися до пункту призначення за допомогою навігатора. Проте електронний ґаджет не врахував напрямку і вивів його на дорогу із зустрічним рухом.

За нею в цей час рухався автомобіль патрульних поліцейських. Через навігатор водій Skoda ледь не влаштував лобове зіткнення, але вчасно зорієнтувався.

Нагадаємо, через дощову погоду в Києві 21 червня на дорогах столиці значно збільшилася кількість аварій. Проїзд на деяких ділянках доріг був значно ускладнений.

Кількість заторів у місті збільшилася через погодні умови і часті дорожньо-транспортні пригоди.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще