У Дніпропетровську зібрали екіпажі БТР військових частин Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.

Про це повідомляє УНН.

"Заходи в навчальному центрі дніпропетровського полку з охорони громадського порядку почалися зі стройового огляду особового складу перед новими бойовими машинами - БТР-3Е вітчизняного виробництва, які успішно використовуються в зоні АТО", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Чорному морі почалися навчання флотів США і України

Нагадаємо, вчора, 3 червня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗСУ в Яворові на Львівщині.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Там наразі проходять тренування бійців Національної гвардії України в рамках місії Fearless Guardian-2015 - спільних україно-американських військових навчань.

Довідка. БТР-3 - сучасний український бронетранспортер, розроблений Харківським конструкторським бюро з машинобудування імені О. О. Морозова і є подальшим розвитком конструкції БТР-80.

Він призначений для транспортування особового складу мотострілкових підрозділів і їх вогневої підтримки в бою. БТР використовується для оснащення підрозділів здатних вести бойові дії в різних умовах, у тому числі в умовах застосування противником зброї масового ураження.

БТР-3Е має двигун УТД-20 або Deutz BF6M1015. Його оснащено бойовим модулем БМ-3М "Штурм-М".