Сьогодні, 25 серпня, під Київською міськадміністрацією пенсіонери влаштували протест - вони просять побудувати черговий торговий центр у колі на станції "Героїв Дніпра".

Про це в Facebook написав волонтер і активіст Антон Фролов.

Відзначимо, раніше городяни протестували проти будівництва торгового центру в кільці на виході зі станції метро "Героїв Дніпра". Жителі району вимагали припинити будівельні роботи, які заважають спати ночами та повернути території первісний вигляд.

При цьому забудовник (ПрАТ "Метробуд") запевняв, що поява центру викорінить стихійну торгівлю біля метро, ​​яка перешкоджає вільному пересуванню людей.

Тепер же люди, в основному, похилого віку стоять під КМДА з плакатами, на яких написано: "Інвестиції. Податки. Робочі місця. ТАК!", "Час впорядкувати торгівлю на колі Героїв Дніпра", "Досить терпіти безлад і бруд" та інші подібні гасла на підтримку будівництва ТЦ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Забудовник зігнав бабок під КМДА, які просять побудувати ТРЦ в колі Героїв Дніпра", - написав активіст своє припущення в коментарі до публікації.

Застройщик согнал бабок под КМДА, которые просят построить ТРЦ в кругу Героев Днепра :)) с днем независимости! :)

Posted by Anton Frolov on Wednesday, 24 August 2016

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.UA", біля станції столичного метрополітену "Героїв Дніпра" почалося будівництво нового торгового центру.