Вболівальники київського "Динамо" звернулися до столичного мера Віталія Кличка з проханням перейменувати одну з вулиць міста на честь легендарного українського тренера Валерія Лобановського.

"Соромно про це говорити, але в Києві досі немає вулиці Валерія Лобановського. "Друзі "Динамо" підготували і направили на ім'я київського мера Віталія Кличка звернення з пропозицією увічнити пам'ять видатного тренера", - написали вони на своїй сторінці у Facebook.

Вболівальники просять максимально перепощувати це звернення, щоб воно отримало якнайшвидше схвалення. На їхню думку, що більшим буде резонанс у суспільстві, то швидше буде виправлена ця ситуація.

Читайте також: Динамівці вшанували пам'ять легендарного Валерія Лобановського

Нагадаємо, цього року виповнилося 13 років, як Лобановський пішов з життя. У нього стався інсульт у Запоріжжі, під час матчу проти місцевого "Металурга". Його госпіталізували до місцевої лікарні. Проте, лікування не принесло результату, і він помер увечері 13 травня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Лобановському посмертно присвоєне звання Героя України. Іменем великого українського тренера названа одна з вулиць у Запоріжжі. Також його ім'я носить столичний стадіон "Динамо", біля якого встановлений пам'ятник тренеру.