В Одесі сьогодні пройшов традиційний велопробіг "Критична маса". Про це повідомляє Оdessa-life.

Метою велопробігу є привернення уваги міської влади до проблеми відсутності інфраструктури для пересування по місту на велосипедах.

"Пробіг стартує на Думській площі о 12:00. Колона велосипедистів проїде через все місто до проспекту Глушко, а потім повернула назад. Велопробіг завершився на пляжі" Ланжерон ". Протяжність маршруту склала 25 км", - повідомляють організатори.

На Ланжероні, біля дельфінарію, організатори велопробігу запланували заходи спортивно-розважального характеру, в яких брали участь як діти, так і дорослі. Організатори заздалегідь просили учасників брати з собою купальні костюми.

Матеріал по темі: Киян шокували велосипедистки на каблуках (фото)

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Протягом усього велопробігу колона велосипедистів управлялася досвідченими маршалами, службою Семпо, їх супроводжували автомобілі ДАІ та швидкої допомоги.