Бійці АТО в одному з підрозділів приручили дикого лиса. Про це повідомив волонтер Родіон Шовковичний на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Лис бойовий, ручний з відремонтованою лапкою і всіма щепленнями, на повідку у підрозділу "Білий Горобець", - написав волонтер.

Військові знайшли тваринку в одному зі зруйнованих будинків, де його покинула мати.

"Чи все я бачив?! АТО не перестає дивувати", - зазначив Шовковичний.

Читайте також: Кішка Мурка, якій відірвало лапки снарядом, стане мамою

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Він пише, що бачив багатьох тварин на блокпостах і в розташуваннях підрозділів бійців АТО. Там є коти і собаки при частинах, які вже нікого не дивують. Не мати їх навіть вважають "ознакою дурного смаку".

Користувачі соцмережі у коментарях до цього посту пишуть, що тепер диверсантам бойовиків точно не пощастить, бо ніхто краще лисиці не вміє винюхувати ворогів та шукати обхідні стежки, щоб пробратися непоміченим.