Правозахисники перевірять столичні аптеки на незаконний продаж наркотиків.

Чи не перетворилися аптечні пункти у наркопритони візьмуться дізнатися об'єднання "Синдикат". Як повідомили в прес-службі організації, деякі аптеки продають наркозалежним кодеїновмістні препарати. Вони швидко викликають залежність та сильні "ломки" і призводять до повної деградації організму.

"Однак, деякі з них є лідерами серед продаж на фармацевтичному ринку України. Наприклад "кодтерпін". Препарат, про який майже ніхто зі звичайних людей і не чув, а він в минулому році був на другому місці за продажам серед усіх лікарських засобів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Міліціонери-хабарники викинули $2 тис. у вікно машини

Організація запланувала провести рейд з незаконного продажу наркотичних засобів, які продають без рецептів та без чеків прямо в аптеках: "Ми покажемо наскільки легко купити наркотики та хто є клієнтами таких аптек".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще