Чоловік, який страждав важкою формою діабету, покінчив із собою в лікарні на заході Москви.

Про це в середу, 8 липня, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За даними агентства, вранці 7 липня на території міської лікарні №52 на Піхотній вулиці було знайдено тіло 72-річного пацієнта ендокринологічного відділення лікарні.

"Загиблий страждав важкою формою цукрового діабету і лежав в палаті на сьомому поверсі. Перед самогубством він залишив записку, в якій просить нікого не звинувачувати у своїй смерті", - розповів співрозмовник агентства.

Читайте також: Тернопільський стоматолог стрибнув з вікна через кредити

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За його словами, за останні кілька днів це вже другий випадок самогубства пацієнтів московських лікарень. Він розповів, що 4 липня близько одного з корпусів міської лікарні №51 було виявлено тіло 70-річної жінки.

Встановлено, що пенсіонерка перебувала в реанімаційному відділенні після повторної операції стосовно холециститу. Мотиви її самогубства поки невідомі.