За честь України б'ються навіть у тилу жінки. Так, одеситка відбилася і провчила двох сепаратисток за плюндрування української символіки.

Як розповіла сама Марлен Мьюс у себе на сторіночці в соцмережі Facebook.

"В очікуванні фото на документи зайшла в магазинчик, де продаються всякі дівочі прибамбаси - сумочки, біжутерія та інше. Стою, роздивляюся. Поруч дві жінки у віці близько 30 років, теж розглядають сережки. Тут одна говорить своїй супутниці: "Дивися, убозтво яке, з тризубцем цим нещасним". Я обертаюся і бачу їх перекошені обличчя, що розглядають сережки з жовто-блакитнім тризубцем", - пише одеситка.

За її словами, вона не змогла промовчати і спитала: "Якщо для вас тризубець нещасний, що ваша п'ята точка робить в Одесі, а не де-небудь у Ханти-Мансійську?".

Після цього зав'язався конфлікт. Жінки обурилися, назвали втручання Марлен у їхню приватну розмову хамством.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"На що я досить толерантно відповіла: "Хамство - це обливати помиями країну, в якій живете".

"З криками, що віддалено нагадують "Путін, памаги" вони кинулися в атаку. Як вони наївно передбачали", - продовжує одеситка.

Читайте також: Жителя Маріуполя віднесло в Росію на надувному крузі

Виявилось, що дівчина володіє в'єтнамськими бойовими мистецтвами. Вона змогла відбити атаку сепаратисток.

"З трофеїв - шматки рудого і чорного волосся жінок, які були сепаратистко налаштовані. З моїх втрат – порване намисто. Це перемога. Навіть якщо їх більше за кількістю та масі тіла. Слава Україні!", - так закончила свой допис Марлен.