Кияни масово обговорюють в соціальних мережах туман в столиці.

Віталій Руденко процитував прогноз на 8 і 9 березня, щодо туманів. І підкреслив, що в соцмережах сміються над мером міста зі словами: "Що там курять у Кличка?".

Жителі Києва розповіли про неприємний запах гару, від якого розриває горло. Деякі пожартували, що столичні ТЕЦ топлять неочищеним вугіллям, і порівняли це з ситуацією в Лондоні.

Через щільнысть ввечері і вночі не було видно ліхтарів. Кияни пожартували, що цей туман схожий на англійські комедії для зомбі.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в КМДА явище назвали туманом. За словами фахівців, в цьому немає нічого незвичайного. Влада заявила, що серпанок розсіється, коли зміняться погодні умови і з'явиться вітер, швидкість якого становила три м/с. Водіям порадили не користуватися особистими автомобілями при можливості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще