Комісія з розподілу столичного бюджету вирішила виділити 18 мільйонів гривень на забудову або придбання житла для родичів загиблих у зоні АТО, повідомили у прес-службі Київради.

Згідно із рішенням столичної ради, цю суму виділять не лише сім'ям, родичі яких загинули в АТО, а й інвалідам першою та другої груп. Окрім цих грошей, ще 2 мільйони Київрада спрямує на оздоровлення бійців та їхніх сімей.

"Київрада пішла назустріч Київській спілці ветеранів АТО. У своєму листі до комісії вони просили виділити 2 млн грн на оздоровлення дітей вояків віком від 2 до 7 років. Ці кошти дозволять оздоровити дошкільнят в дитячих літніх таборах під Києвом", - зазначив голова бюджетної комісії Андрій Странніков.

Читайте також: На реконструкцію "Жовтня" виділять 41 мільйон гривень

Нещодавно Львівська міська рада також уклала програму надання житла ветеранам АТО. Насамперед у Львові житло отримають сім'ї загиблих вояків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще