Уважність водія столичної міської електрички врятувала чимало пасажирів потяга від серйозних неприємностей, а залізничний транспорт – від пошкоджень.

Мало не стало причиною надзвичайної події звичайнісінька праска, яку невідомий хуліган закинув на залізничні дроти біля платформи "Зеніт". Про це повідомили на сторінці групи dtp.kiev. у соціальній мережі Facebook.

Саме тому зранку на деякий час рух міської електрички та вантажних ешелонів у напрямку станції "Борщагівка" було призупинено.

У коментарях до публікації на питання користувача, чим би все могло закінчитися, якби машиніст не побачив праску, інші відповіли, що як мінімум – зламав би пантограф. У гіршому випадку міг бути сильний розряд на корпус.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", днями невідомі з вогнепальної зброї обстріляли швидкісний трамвай у Кривому Розі на Дніпропетровщині.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще