Колишній міністр молоді та спорту Дмитро Булатов отримав осколкове поранення в живіт в зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області.

Як повідомив екс-міністр на своїй сторінці в Facebook, сьогодні в госпіталі міста Щастя йому провели операцію з витягання осколка і відправили на лікування до Києва.

"Щиро вдячний медперсоналу госпіталю і окремо лікарю Дмитру Івановичу Христюку за професіоналізм .. Знайти осколок часто одне з найскладніших завдань. Операція з вилучення тривала близько години", - написав Булатов.

Читайте також: Як екс-міністр Булатов служить в армії (фото)

Колишній міністр отримав поранення на опорному пункті "Фасад".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Легке поранення. Називається мінно-осколкова травма, сліпе поранення передньої черевної стінки. Бронежилет не допоміг, осколок прилетів збоку", - повідомив Дмитро Булатов.

Нагадаємо, під час Революції Гідності Булатов був одним з лідерів руху Автомайдан. Став відомим після викрадення, в результаті якого йому відрізали верхню частину вуха.

У лютому-грудні 2014 року Булатов займав пост міністра молоді та спорту.