Співачка Лора Суперфін своїм виступом в місті Ніжин Чернігівської області на дитячих змаганнях з вільної боротьби "Кубок Мерлені" викликала шквал обурень в соцмережах. Справа в тому, що на спортивний захід вокалістка прийшла в "голому" платті з величезним декольте і без спідньої білизни.

Варта також зазначити, що Лора Суперфін є володаркою титулу "Місіс світу 2016" (найкрасивіша заміжня жінка). Вона - не тільки співачка, але і модель.

Сама ж "Місіс світу", яка виступила перед дітьми без спіднього, вважає, що її сценічний образ в той день був у рамках пристойності. За її словами, "голе" плаття, яке вона одягла для виступу, було пошито спеціально для її шоу "Летіти".

"Їх було три, і символізували вони жінку в різних життєвих іпостасях: червона сукня з накидкою - птаху фенікс, синя - птаху щастя, а чорний комбінезон - Одилію, чорного лебедя. Причому нічого непристойного у вбранні немає", - розповіла артистка в інтерв'ю КП В Україні.

"Повірте, все було в рамках пристойності! Я виконала три пісні, в тому числі "Чужих дітей не буває". Всім мій виступ сподобався", - переконана співачка.