Сьогодні грузинський півзахисник "Дніпра" Джаба Канкава підписав контракт із французьким клубом "Реймс". Перед матчем із "Марселем" керівництво клубу офіційно представить нового гравця.

Ще вчора Канкава пройшов медогляд у "Реймсі", а сьогодні сторони підписали усі необхідні документи. За повідомленням видання L'Union, грузин підписав 4-річну угоду, а вартість трансферу склала приблизно півтора мільйони євро.

За дніпрян Канкава виступає з 2007 року з однорічною перервою, коли він був арендований "Кривбасом". Минулого сезону 29-річний гравець був одним із ключових футболістів у вдалому сезоні "Дніпра".

Читайте також: "В Україні я зжер багато снігу" - Дуглас Коста

На місце грузина Мирон Маркевич вже збирається запросити харківського екс-бразильця Едмара.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Футбольний клуб "Реймс" був першим разом із "Реалом" фіналістом Кубка європейським чемпіонів у 1956 році. Французи програли той матч із рахунком 3:4. Також команда шість разів ставала чемпіоном Франції.