Український боксер Олександр Усик вже в першій половині 2016 року може провести бій за звання чемпіона світу. Про це після бою Усика з Мюллером заявив Віталій Кличко.

"Олександр робить все правильно. Ми, як компанія, яка його веде, робимо все для того, щоб Олександр боксував за звання чемпіона світу. Я йому це пообіцяв, коли ми підписували контракт", - заявив Кличко.

Віталій пообіцяв дотриматися слова, якщо Олександр і далі так продовжувати свою кар'єру.

Читайте також: Легкоатлет Бондаренко приніс Україні срібну медаль ЧС

На запитання журналістів, коли можливий такий бій Кличко відповів:

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це буде наступний рік, точний час поки ми сказати не можемо, але, впевнений, що в першій половині 2016 ми побачимо бій за звання чемпіона світу за участю Олександра Усика", - сказав він.

Нагадаємо, в київському Палаці спорту в суботу, 29 серпня, відбувся бій за титул Інтерконтинентального чемпіона WBO в першій важкій вазі (до 90,7 кг), в якому українець Олександр Усик захистив свій титул у поєдинку з Джонні Мюллером з ПАР.