Харківський бізнесмен Олександр Ярославський розглядає можливість покупки футбольного клубу "Металіст".

Про це він заявив на брифінгу, під час економічного форуму в Харкові, передає "Еспрессо.TV".

Відповідаючи на запитання, чи планує він повернути харківський футбольний клуб "Металіст", Ярославський відповів ствердно.

При цьому він сказав, що на сьогодні ця угода є секретом. Ярославський не став розкривати точної дати, коли вона може відбутися.

Нагадаємо, Ярославський став власником "Металіста" в 2006 році. За час його керівництва клуб встановив національний рекорд, зумівши шість разів поспіль завоювати "бронзу" чемпіонату країни. У цей період "Металіст" також двічі виходив у півфінал Кубка України з футболу і був регулярним учасником Кубка УЄФА, де двічі доходив до чвертьфіналу.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Справу по матчу "Олімпік" - "Металіст" закрито через брак доказів

Крім того Ярославський ініціював програму модернізації спортивної інфраструктури міста. Вона включала, в тому числі, і реконструкцію стадіону "Металіст".

У грудні 2012 Ярославський продав харківський клуб Сергію Курченко.