Під час зимової паузи у Чемпіонаті України та в єврокубках "Шахтар" відправиться у футбольні гастролі по США. "Гірники" проведуть товариські поєдинки у рамках турніру Florida Cup.

Матчі відбуватимуться з 9-го по 21-е січня. Серед суперників гірників будуть німецькі клуби "Байер" та "Шальке", а також бразильські "Корінтіанс", "Атлетіко Мінейро", "Флуміненсе" і "Інтернасьонал".

"Ми дуже раді брати участь у такому престижному турнірі. Це великий крок вперед в плані нашого міжнародного зростання як клубу. США стає все більш важливим і одним з ключових міжнародних футбольних ринків. Ми дуже раді представляти Україну на цій арені і познайомити нову аудиторію з "Шахтарем", - зазначив генеральний директор клуба Сергій Палкін.

Читайте також: Українці та білоруси організують спільний марш у Львові

Минулої зими підопічні Луческу готувалися до продовження сезону у Бразилії. Тоді ігри "Шахтаря" викликали справжній ажіотаж уболівальників, адже за донецький клуб грали футболісти національної збірної Бразилії.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще