Провідні футболісти італійського "Мілану" поскаржились президенту клубу Сільвіо Берлусконі на нового наставника команди. Гравці незадоволені тим, що Синиша Михайлович надто критикує їх.

Сербський тренер Михайлович прийняв "Мілан" цього літа і вже встиг заявити про себе як про суворого наставника. Після товариського матчу у середу він висловив публічну критику на адресу команди.

"Сьогодні грали запасні, і було видно, що це запасні", - пожартував Михайлович перед журналістами.

Гравців публічна критика не влаштовує, адже попередній тренер Індзагі постійно захищав їх, навіть після провальних ігор. Уболівальники "Мілану" вважають, що тренер чинить правильно тому, що команда дійсно не віддається на повну.

Читайте також: "Реал" пожертвує мільйон євро для біженців

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Михайлович працює тренером в Італії з 2008 року. Останнім його місцем була "Сампдорія". Він прийшов до "Мілану", щоб повернути його до колишньої слави. Цей сезон Михайлович розпочав з поразки та перемоги в Чемпіонаті Італії.