Президент мадридського футбольного клубу "Реал" Флорентіно Перес розповів про те, скільки потрібно заплатити, щоб викупити контракт кращого гравця світу Кріштіану Роналду.

Про це повідомляє Eurosport.

"Ніхто не може передбачити, що станеться в футболі в майбутньому, але ми не хочемо продавати Роналду в 2016 році. Він найкращий гравець світу", - зазначив Флорентіно Перес.

Контракт Кріштіану, за його словами, розрахований ще на три сезони.

"Якщо ПСЖ хоче Роналду, то все просто: їм потрібно заплатити відступні", - заявив президент "вершкових".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Проте президент "Реала", у свою чергу не спростував інформацію, озвучену агентом португальського гравця. Жорже Мендеш заявив, що відступні за Роналду становлять один мільярд євро.

Читайте також: Неймар встановив рекорд за кількістю голів

Раніше повідомлялось, що "Реал" відмовився продавати Роналду в "ПСЖ" за 150 мільйонів євро.

Нагадаємо, жереб Ліги Чемпіонів сезону 2015/2016 звів мадридський "Реал" та донецький "Шахтар" до однієї групи. Змагання стартують вже на наступному тижні.