Керманич "Челсі" останнім часом є головним об'єктом уваги британських журналістів. Португальського спеціаліста критикують через невдалі виступи в АПЛ та вигнання лікаря команди Єви Карнейро.

Попри те, що сьогодні офіційний сайт клуба заявив, що Єва Карнейро та Йон Фірн повертаються до роботи та будуть присутні на грі проти "Арсеналу" у суботу, проблеми для Моуріньо не закінчуються. Він може пропустити п'ять матчів своєї команди, пише The Independent.

Англійська футбольна асоціація провела власне розслідування, в рамках якого поспілкувалася з гравцями, тренерами та лікарями "Челсі". Виявилось, що головний тренер образив Карнейро під час того самого матчу з "Свонсі". Моуріньо дозволив собі непристойну лайку на адресу лікарки.

Футбольні закони в Англії забороняють будь-яким учасникам матчу ображати тренерів, гравців, команду або будь-кого з її членів. За таке порушення винного карають дискваліфікацією на п'ять ігор. Найближчим часом футбольна асоціація прийме рішення по цій справі.

Читайте також: Єва Карнейро повернеться до роботи в "Челсі"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Єва Карнейро під час матчу першого туру АПЛ вибігла на поле допомагати травмованому гравцеві, викликавши негативну реакцію Моуріньо. Після матчу він відсторонив її від присутності на матчах та тренуванні.