Британський телеканал Sky Sports представив офіційний промо-ролик бою Володимир Кличко - Тайсон Ф'юрі, в якому український боксер захищатиме свої пояси за версіями IBF, WBA, WBО, IBO.

Бій відбудеться 24 жовтня в Дюссельдорфі на 55-тисячній футбольній Esprit Arena. Відомо, що на поєдинок викуплено вже майже 50 тисяч квитків.

Промо від британської телекомпанії називається "Бій, про який всі говорять".

Читайте також: Кличко обіцяє допомогти Ф'юрі з працевлаштуванням в цирку

Нагадаємо, раніше Кличко заявив, що має намір влаштувати на рингу "сеанс терапії" для Ф'юрі. Британець, між тим, скаржився, що травма плеча заважає йому повноцінно готуватися до бою, а кілька днів тому назвав Кличка боягузом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не знаю, що думають про нього інші, але мені відомо, що ця людина - боягуз. Якщо найкраща перемога Кличка була здобута над Хеєм, то у нього великі проблеми, адже Хей двічі побоявся боксувати зі мною", - заявив Ф'юрі.