Українець Олександр Усик хоче перевершити рекорд знаменитого американського боксера Евандера Холіфілда.

Про це він повідомив в інтерв'ю польському виданню Przegląd Sportowy.

Свого часу легендарному американцю знадобилось дванадцять боїв, щоб стати чемпіоном світу у важкому боксерському дивізіоні.

Усик запевнив, що йому ця вершина підкориться значно швидше.

"Зараз кажуть, що є рекорд Евандера Холіфілда, але дасть Бог - буде рекорд Олександра Усика. Хочу не так побити рекорд Холіфілда, як встановити свій. Ні за чим спеціально не женуся. Працюю на власну історію, маю мету і до неї йду", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Наразі український боксер провів вісім поєдинків. Головний бій в його кар'єрі вже не за горами. Команда Усика намагалась вийти на Кшиштофа Гловацкі, чемпіона по версії WBO.

Читайте також: Український боксер здобув сьому перемогу поспіль

Поляк, щоправда, ще вагається і прийняв остаточного рішення.

Тому українець не хоче гаяти часу відкритий до пропозицій. Усик не проти побоксувати з представником США. Також він не скидає з рахунків і російських важковаговиків. Зокрема, Лебедєва і Дрозда.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Усик очолив рейтинг Всесвітньої боксерської організації.