Сьогодні міністр спорту Росії Віталій Мутко розповів про наміри виплатити борг колишньому наставнику збірної Фабіо Капелло. Італієць покинув свій пост на початку літа.

Після розриву трудових відносин російська сторона заборгувала Капелло близько восьми млн. євро. Така сума покриває витрати на достроковий розрив документів та попередні невиплати італійському спеціалісту. Росіяни збираються офіційно розпрощатися з 69-річним тренером найближчим часом.

"Сподіваюся, в понеділок закриємо всі борги перед Фабіо Капелло. Друге завдання - нормалізація управління російського футболу. Це також непросте питання у фінансовому становищі Російського футбольного союзу", - заявив Мутко.

Капелло очолював збірну Росії із 2012 року. При ньому збірна не показувала високий рівень гри. Проте федерація виплачувала італійцю серйозний гонорар.

Читайте також: Запорізький "Металург" існуватиме далі: клуб виплатив зарплату гравцям

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також відомо, що до кінця року Капелло перебуватиме у Росії, щоб не сплачувати податки у себе на батьківщині. Футбольний союз також покриватиме оплату розкішного житла тренера.

Російський бізнесмен Алішер Усманов вже виділив першу частину для сплати боргу. Ця сума склала 300 млн. рублів.