Колишній наставник дортмундської "Боруссії" Юрген Клопп може очолити "Ліверпуль" вже походу цього сезону. Англійській клуб може запросити німця найближчим часом.

По закінченню минулого сезону Клопп покинув свій пост у "Боруссії" та повідомляв, що хоче відпочити від футболу принаймні рік. Однак він може змінити своє рішення.

Боси мерсисайдського клубу незадоволені виступами команди під керівництвом Брендана Роджерса. У разі якщо він не покаже хорошої гри у наступних трьох поєдинках, його звільнять.

Але й Клопп не збирається так просто погоджуватись на пропозицію від найуспішнішого англійського клубу у Європі. Він вимагатиме посади саме менеджера, а не головного тренера. Тобто німець хоче прямо впливати на трансферну політику команди, як це роблять Моуріньо в "Челсі" та Венгер в "Арсеналі".

Роджерс також був незадоволений своєю роллю у клубі. Він вважав непотрібною покупку Маріо Балотеллі ще минулого літа та наполягав на придбанні Ешлі Вільямса зі "Свонсі".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Екс-лікар "Баварії" контролюватиме лікування Кличко

Наразі залишається лише чекати наступних ігор "Ліверпуля". У суботу команда обіграла "Астон Віллу" та піднялась на сьому сходинку у чемпіонаті.