В італійському місті Верчеллі завершився поєдинок між італійським "Ювентусом" та іспанською "Севільєю" в рамках другого туру групової стадії Юнацької Ліги УЄФА.

Про це повідомляє Tribuna.

Матч завершився з рахунком 1:0 на користь іспанського клубу.

Зазначається, що за молодіжний склад "Севільї" грав український півзахисник Мар'ян Швед. Він і став автором єдиного голу у матчі. Сталася ця подія на 24-й хвилині першого тайму.

Це перший забитий м'яч українця у складі іспанської команди.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Читайте також: Коноплянка прикрасив обкладинку клубного журналу "Севільї"

Вихованець львівських "Карпат" Мар'ян Швед перейшов у "Севілью" за один мільйон євро. Спочатку він виступатиме за дубль команди, а потім може приєднатися до основного складу.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в Лізі чемпіонів битимуться основні склади команд. За "Севілью" зіграє інший українець Євген Коноплянка. Його нещодавно похвалив головний тренер іспанського клубу.