Спортивний директор "Севільї" Рамон Мончі розповів, чому Унаї Емері не випускає українця у кожному матчі в старті. За його словами, головний тренер намагається зробити з Коноплянки довершеного гравця.

Мончі заявив, що зараз гравець збірної України переживає свій період адаптації у команді. На його думку, кожен гравець, навіть найвищого рівня, має пройти через це. Усі працівники футбольного клубу намагаються створити для Євгена комфортні умови, передає ElDesmarque.

"Коли він стане стабільним гравцем основного складу? Це вирішувати тільки головному тренеру Унаї Емері. Думаю, що зараз він хоче домогтися від Коноплянки досконалої гри ", - сказав Мончі.

Коноплянка вже встиг забити за "Севілью" три голи, виходячи на поле виключно на заміну, у трьох різних турнірах.

Читайте також: Збірна України піднялась на 24 місце в рейтингу ФІФА

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У вчорашньому матчі Ліги Чемпіонів проти "Ювентуса" українець провів на полі усі 90 хвилин, але його команда поступилася італійцям з рахунком 2:0.