Вчора у Каліфорнії сталася справжня сенсація - український боксер Віктор Постол став чемпіоном світу у першій напівсередній вазі, здолавши аргентинця Лукаса Матіссе.

У перші шість раундів боксери лише приглядались один до одного, але починаючи із сьомого Постол взяв ініціативу у свої руки. В десятому раунді він відправив у нокаут аргентинця, піймавши його потужним ударом з правої.

Перед боєм очікувалось, що саме Матіссе нокаутує українця, адже він має значно потужніший удар. Перемогу Постолу віддавали хіба що за рішенням суддів. Після поєдинку наш боксер поділився своїми враженнями.

"Хочу віддати належне Матіссе - він дуже серйозний суперник. Про нокаут я, звісно, думав, але не зациклювався на ньому. Я зрозумів, що можу його нокаутувати, а удар прийшов сам. Від Матіссе я пропустив кілька сильних ударів, та недаремно ж маю прізвисько Iceman - я тримаю удари", - розповів Постол.

Аргентинець зазнав першу поразку у кар'єрі, а українець здобув 28 перемогу - він залишається непереможним.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте також: Український боксер Постол в кроці від титулу чемпіона світу

Наразі Україна має одразу трьох світових чемпіонів з боксу - Володмири Кличка, Василя Ломаченка та відтепер Віктора Постола.