Головний промоутер Фурмули-1 Берні Екклстоун розповів виданню Bild, що найпопулярніші перегони світу можуть змінити власника вже перед наступним сезоном.

Раніше вже з'являлась інформація, що CVC Capital Partners, який є головним акціонером Формули-1 готовий продати свою частку бізнесу RSE Ventures і Qatar Sports Investments. Відомо, що мова йдеться про 35,5% акцій.

Вже зараз нові акціонери придбали 5% акцій, а після завершення угоди вони мають намір стати головними акціонерами Формули-1.

Читайте також: Українські вітрильники стали чемпіонами Всесвітніх ігор військовослужбовців

Наразі головним керівником, а по суті і єдиним власником Формули-1 є британський мільярдер Берні Екклстоун. Окрім частки у світових перегонах, він також є співвласником футбольного клубу "Квінз Парк Рейнджерс" з Лондону.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще