Німецький футбольний тренер Юрген Клопп підписав контракт з англійським "Ліверпулем". Він керуватиме командою протягом наступних трьох років, повідомляє SkySports.

Як запевняють британські журналісти, американські боси команди були вражені енергійністю німця. Він пообіцяв їм повернути "Ліверпуль" на верхівку англійського футболу.

Очікується, що сьогодні ввечері на сайті "червоних" з'явиться офіційне повідомлення, а вже завтра Клопп привітається з публікою та журналістами.

Колишній тренер "Боруссії" з Дортмунду стане заміною для північноірландця Брендана Роджерса, якого звільнили після нічиї з "Евертоном". При ньому команда вже другий сезон грає не на вищому рівні.

Читайте також: Гвардіола влітку очолить "Манчестер Сіті"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Юрген Клопп тренував "Боруссію" з 2008 року. Під його керівництвом дортмундці двічі ставали чемпіонами Німеччини та виходили до фіналу Ліги Чемпіонів. Наприкінці минулого сезону Клопп вирішив покинути команду.