Сьогодні вранці французький футболіст Джібріль Сіссе і ще троє людей потрапили під варту. Їм інкримінують "спробу здирництва" у колишнього колеги по збірній Франції Матьє Вальбуена.

Про це повідомляє L'Equipe.

Поліція Франції завела кримінальну справу проти колишнього гравця збірної країни Джібріля Сіссе. У нього, разом з поплічниками, з'явився відеозапис інтимного характеру. На відео присутній нинішній гравець "Ліона" Матьє Вальбуена.

Французьке видання зазначає, що справа в даний момент знаходиться на початковій точці розслідування. У тому випадку, якщо провину Сіссе вдасться довести, то колишньому форварду національної команди загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

Читайте також: Вірменія програла албанцям матч за два мільйони євро

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вальбуена і Сіссе в період 2007 по 2009 років разом захищали кольори "Олімпіка" з Марселя.

Нагадаємо, сім років тому Джібріль Сіссе сам став жертвою шантажу. До його будинку проникли невідомі і вкрали відео з ноутбука. Тоді Сіссе заявляв, у нього вимагали 150 тисяч євро за видалення відеозапису.