Колишній гравець "Лос-Анджелес Лейкерс" Ламар Одом знаходиться у критичному стані в реанімації. Напередодні він весело провів час в одному з борделів Невади.

У суботу Одом завітав до дорослого закладу з метою "розслабитись та відпочити від усіх". Він прийняв збудливий препарат та запив його коньяком. Кілька днів він користувався послугами повій. Про це пише LA Times.

У вівторок 35-річного баскетболіста знайшли у його квартирі без свідомості та з піною з рота. Його одразу ж відвезли до лікарні. Наразі його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Одом знаходиться у комі. Також у нього серйозні проблеми із нирками.

Цікаво, що родичі та знайомі спортсмена розповідають, що він ніколи не мав проблем з наркотиками, але постійно вживав віагру.

Після інциденту до палати Одома одразу приїхала його колишня дружина Хлоя Кардашьян, яка є сестрою найпопулярнішої світської персони Кім Кардашьян. Хлоя та Ламар розлучились у 2013 році.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Відомий футболіст втратить клуб через подружню зраду

Ламар Одом з 2003 по 2011 рік був нападником двох найпопулярніших у США баскетбольних команд "Маямі Хіт" та "Лос-Анджелес Лейкерс".

Нещодавно за свою любов до розпусного образу життя поплатився екс-гравець "Мілану" Пабло Армеро. Він викликав повію, поки дружина відпочивала, але вона повернулась раніше. Вона побила його через зраду, а також його чинний клуб "Фламенго" може розірвати із ним контракт.