Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Андрій Ярмоленко уклав новий контракт. Він залишиться у команді ще на п'ять років.

Про це повідомляє прес-служба київського клубу.

Нова угода 25-річного лідера "біло-синіх" і національної збірної України діятиме до 14 жовтня 2020 року. Попередній його контракт мав закінчитися влітку наступного року.

Ярмоленко розповів, що хоче спробувати себе в одному з топ-чемпіонатів у складі одного з найсильніших європейських клубів.

"Я міг би зовсім скоро піти безкоштовно, але вважаю, що з мого боку це буде неправильно", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Гармаш підписав новий трирічний контракт із "Динамо"

Раніше з'являлась інформація, що динамівцем цікавилась іспанська "Барселона". Також ходили чутки, що головний тренер англійського "Челсі" Жозе Моурінью на матчі Україна-Іспанія переглядав Ярмоленко.

Влітку "Динамо" відмовилось відпускати свого півзахисника у клуби "Сток Сіті" та "Боруссію" із Дортмунда.

Нагадаємо, що Ярмоленко є вихованець чернігівського футболу. За столичний клуб він виступає з 2007 року. За цей час у складі "Динамо" півзахисник провів 169 матчів. Ярмоленко забив 68 голів.