Баскетболісти з українським паспортом виявилися доволі популярними у світі, вони посідають 23-тє місце у рейтингу експорту баскетболістів. Про це повідомили у прес-службі Федерації баскетболу України.

На прес-конференції у Києві, приуроченій відкриттю чемпіонату України з баскетболу серед команд "Суперліги Фаворит Спорт, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський розповів, що велика кількість баскетболістів України виступають за кордоном.

Читайте також: НОК підтримав проведення в Києві Євробаскету-2017

"Сьогодні ми отримали цікавий бюлетень від ФІБА, що Україна займає вже 23-тє місце за експортом гравців. У нас 98 гравців на сьогодні грає у інших країнах. А по імпорту у нас нуль. У нас грають українці. З одного боку це погано, а з іншого добре, тому що зараз багато можливостей у українських гравців заявити про себе. Думаю, ми дамо їм таку можливість", - наголосив Бродський.

Нагадаємо, що Бродський також заявляв про можливість виступу "Будівельника" та "Дніпра" у Кубку України, попри виступ обох команд в чемпіонаті не під егідою ФБУ – АКБУ "Суперліга".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще