Півзахисник англійського футбольного клубу "Челсі" Еден Азар розповів про майбутній матч із київським "Динамо" у третьому раунді групової стадії Ліги чемпіонів.

Про це повідомляє Мatchday.

Зустріч між командами пройде сьогодні в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський". Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Азар розповів, що "Динамо" - маловідомий суперник для лондонців, але від цього кияни не стають менш солідними. На сьогоднішній день, за його словами, "біло-сині" є лідерами групи, а лідерство не буває випадковим.

Він наголосив, що ще не зустрічав команду, яка б здавали лідируючі позиції без бою.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Читайте також: Гравці "Динамо" морально не готові до матчу з "Челсі" - Ярмоленко

Кияни, на думку півзахисника, знають сьогоденні проблеми "Челсі". Він зазначив, що "Динамо" на домашній арені намагатиметься максимально використовувати всі слабкі міста "аристократів".

"Але ми теж не будемо в Києві з порожніми руками. Я впевнений, що у Моурінью вже є свій план на цю гру і він знає, які наші вагомі аргументи ми можемо пред'явити супернику", - додав футболіст.

Раніше головний тренер лондонського клубу Жозе Моурінью наголосив, що в Англії немає команд, які були б схожі за стилем гри на "Динамо".