Поєдинок між київським "Динамо" і лондонським "Челсі" викликав ажіотаж серед уболівальників. Матч проходив у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

На матчі групового етапу Ліги Чемпіонів були присутні 60291 уболівальників. Цей показник перевершив всі інші поєдинки, які проводилися в ігровій день 20 жовтня.

На другому місці опинилася гра в Лондоні на стадіоні "Емірейтс". Поєдинок між англійським "Арсеналом" і німецькою "Баварією" прийшли подивитися 49824 любителя футболу.

Читайте також: "Динамо" зіграло у бойову нічию із "Челсі"

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, поєдинок між "Динамо" і "Челсі" завершився бойовою нічиєю. Команди вели обережну гру з оглядкою на власні ворота, але так і не змогли забити жодного м'яча.

У кінцівці поєдинку "Динамо" посилило свій темп гри і придавило "аристократів", але не змогли пробити ворота Беговича.

Після матчу головний тренер "Челсі" Жозе Моуріньо розкритикував бригаду суддів поєдинку. Він також зазначив, що його команда двічі потрапила в каркас воріт і він бачить прогрес у грі своїх футболістів.