Віце-капітан збірної Німеччини з футболу Бастіан Швайнштайгер вирішив судитися із гонконгським виробником іграшок Dragonin Dream. Компанія випустила фашистського солдата, обличчя якого дуже схоже на футболіста.

Про це пише агентство AFP.

Агент футболіста повідомив про наміри спортсмена захищати свій імідж. Схоже, що гравець МЮ не надто зрадів можливості представляти свою країну в образі нациста.

Однак самі представники Dragonin Dream заявили, що така схожість є випадковістю, а образ нациста відповідає уявленню китайців про типового німця. Але ж виробники вирішили не морочитися навіть з ім'ям ляльки і назвали його Бастіаном.

Зазначимо, що заява агента Швайні вже спричинила певну реакцію суспільства. Безліч людей зі всього світу вирішили придбати іграшку, а сайт компанії звалився через перевантаження.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Читайте також: Футболіста "Манчестер Юнайтед" перетворили на іграшкового фашистського солдата

Іграшка "Бастіан" є 30-сантиметровою копією солдата фашистської Німеччини. Вартість такої ляльки складає 130 доларів.

Компанія з Гонконгу славиться дуже дивними іграшками. У їхній колекції є ляльки Вінстона Черчилля та Йосипа Сталіна.