Здається, Євген Коноплянка вже повністю пережив акліматизацію у новій команді та почав демонструвати стабільну результативність.У матчі проти "Хетафе" новий клуб українця забив п'ять "сухих" м'ячів.

Унаї Емері нарешті став випускати 22 номер у старті, а Коноплянка віддячує тренера забитими м'ячами. У матчі проти "Ман Сіті" українець зіграв з перших хвилин, а тепер вийшов в основі і на матч проти "Хетафе".

Цікавинкою матчу стало те, що "Севілья" заробила цілих три пенальті у другому таймі. Перші два реалізували Гамейро та Банега, а третій довірили Коноплянці, і українець не підвів.

Ще у першому таймі двічі відзначився у воротах суперника Гамейро. Таким чином севільці нанесли команді з передмістя Мадриду розгромну поразку.

Читайте також: Італійський тренер зіграв роль у "Стартрек 3"

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Після цього матчу "Севілья" піднялась у турнірній таблиці на дев'яту сходинку та наздогнала "Валенсію". Зазначимо, що рівень клубу змушує гравців боротися принаймні за місце у Лізі Чемпіонів.