Багаторазовий чемпіон світу з боку Менні Пакьяо проведе свій наступний бій, а після нього закінчить кар'єру. Про плани спортсмена розповів його менеджер Боб Арум, передає ESPN.

"Менні сказав, що 9 квітня відбудеться останній його бій у кар'єрі. Після цього він займеться політичною кар'єрою", - розповів Арум.

Агент боксера з Філіппін додав, що наразі невідомо, хто саме стане суперником Пакьяо. Ними можуть бути американець Теренс Кроуфорд та британець Амір Хан.

Також Баб Арум сказав ще кілька слів про майбутнє Пакьяо та додав, що його работа буде дуже складною та відповідальною.

"Це серйозна робота, і якщо Менні має серйозний намір балотуватися на пост президента країни, шість років у сенаті дозволять йому показати виборцям, що він прийшов у політику надовго", - додав менеджер боксера.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Читайте також: Володимир Кличко сенсаційно зібрався на Олімпіаду-2016

Менні Пакьяо кілька разів става чемпіоном світу в напівсередній ваговій категорії. За версією Асоціації журналістів, він став кращим боксером минулого десятиріччя.