Український боксер, чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко вважає, що поєдинок з британцем Тайсоном Ф'юрі може стати одним з найважчих в його професійній кар'єрі.

Про це він заявив в ефірі програми "Великий бокс" на телеканалі "Інтер"

"Думаю, що це буде один з найскладніших поєдинків у моїй кар'єрі. Мій суперник вищий ростом, важчий, і руки у нього довші, ніж у мене. До того ж, він молодший за мене, і він дуже амбітний спортсмен, який хоче довести, що він найкращий, і стати чемпіоном світу", - сказав Кличко.

Читайте також: Кличко готовий провести бій з Ф'юрі 28 листопада

Чемпіон пообіцяв, що глядачам не буде нудно під час поєдинку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Буде непросто налаштуватися на такого спортсмена, і в цьому є певна інтрига і інтерес для мене. Мені точно не буде нудно - позіхати ні глядачам, ні нам в рингу не доведеться", - говорить боксер.

Нагадаємо, на початку жовтня стало відомо, що Кличко готовий вийти на ринг з Ф'юрі 28 листопада.

Спочатку бій мав відбутися 24 жовтня в Дюссельдорфі, але його скасували через пошкодження сухожилля ноги в українського боксера.