Футбольний клуб "Металіст" надіслав керівництву київського "Динамо" листа, у якому мова йдеться про те, що матч між командами можуть зірвати приїжджі фанати.

Цю інформацію, а також фотографії документів оприлюднив офіційний сайт "Динамо".

За інформацією від невідомих джерел, харків'яни дізнались, що до столиці прямують фанати з Харкова та інших міст з метою вибігання на поле та зриву матчу. У зв'язку з цим гості відмовились від організації виїзду своїх фанатів. Керівництво "Металіста" також не бронюватиме квитки на гостьовий сектор.

ФК "Динамо" отримав листа 21 жовтня, а відповів лише сьогодні з технічних причин. Кияни цікавляться, чи повідомляли люди з "Металісту" правоохоронців про ймовірний саботаж, а також просять розкрити свої оперативні джерела.

Кияни також надіслали листа до ФФУ з коментарями по цій справі, у якому запевняють, що відмова від уболівальників з боку харків'ян може лише тільки підвищити шанси на провокації, адже фанати будуть невдоволені.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Динамівці навіть готові сплатити вартість квитків у гостьовий сектор для харківських фанатів.

Нагадаємо, матч між принциповими суперниками відбудеться 31 жовтня на "Олімпійському".

Читайте також: Ультрас "Динамо" пообіцяли спалити федерацію

Нещодавно київські фанати вплутались у неприємну ситуацію, пов'язану з побиттям темношкірих фанатів. Офіційний фан-клуб та фірма "Родичі" спростовують свою причетність, а правоохоронці розпочнуть розслідування справи.

У зв'язку з цим ходила інформація про можливе повернення міліції на стадіони, але у МВС це також спростували.