Футбольний ідол сучасності Кріштіану Роналду заявив, що звик до ненависті з боку фанатів суперників та простих заздрісників. Він запевняє, що чує свист на свою адресу майже у кожному виїзному матчі, повідомляє The Times.

"Коли я виходжу на поле, трибуни завжди проти мене. Це навіть добре. Я бачу у ненависниках позитив. Мені потрібен ворог, бо це є частиною футболу", - заявив португалець.

30-річний нападник розповів, що почав відчувати тиск ще у 18-річному віці. Відтоді він звик до критики та сприймає її, як мотивацію.

"Згоден, що я не найскромніша людина у світі. Але я впродовж усього життя навчаюсь, а людський негатив лише підштовхує мене рухатись далі", - додав гравець "Реала".

Читайте також: Гвардіола не продовжує угоду з "Баварією"

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Роналду встановив рекорд "Реала" та став найкращим голеадором клубу за усю історію.

Останнім часом з'являються повідомлення від близького оточення футболіста, що він, нібито, хоче повернутися до Англії, або спробувати свої сили у Франції.