Уболівальники збірної України влаштували протест біля стадіону "Арена Львів". Вони вже кілька днів не можуть придбати квитки на футбол через великі черги біля кас.

У плей-офф до Євро-2016 Україна зустрінеться зі збірною Словенії. ФФУ надала "Арені Львову" лише 6,5 тисяч квитків. Вони миттю розійшлись, а фанати, які прибули до стадіону сьогодні, побачили лише зачинені каси.

Своїми радикальними діями уболівальники висловили протест системі розподілення квитків. Спочатку вони навіть перегородили дорогу біля стадіону, але згодом поліція вмовила їх розблокувати рух.

"Арена Львів" є надто маленькою спорудою для такого матчу, адже підтримати збірну хоче дуже велика кількість людей. Окрім тих квитків, що були, більше ми не отримаємо", - заявив генеральний директор стадіону Денис Ринський.

Читайте також: "Динамо" у Лондоні підтримають Шевченко та родина Реброва

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що вчора фанати заблокували проїзд до міста по вулиці Стрийській. Це навіть поставило під загрозу матч ЛЧ "Шахтар"-"Мальме".

Перший матч між українцями та словенцями відбудеться 14 жовтня у Львові, а матч відповідь пройде 17 жовтня у Словенії.